Heipä hei. Lunta tulloo. :3

Tänään on ollu aikas mukavaa. Me ollaan aloitettu mun huoneen ns. uudelleensisustaminen joku pari kuukautta sitten, eikä se ole oikein vieläkään valmis. Mun huone on aika pieni, ettei sinne voi hommata mitään hillittömän kokoista säkkituolia tai kirjoituspöytää. Mutta olemme siis tähän asti maalanneet seinät vihreistä valkoisiksi, ja siirtäneet sängyn toiselle puolelle huonetta. Olemme ajateleet hankkia tapettia sängyn takaseinälle, jossa on myös ikkuna.
    Sitten tänään menimme eri sisustusliikkeisiin, ja olen melko nirso, ja halusin että tapetti on minun tyyliäni ja että siinä on jotain väriä, ettei huoneestani tule liian mustavalkoista. Ja sitten bongasin pienen näytehuoneen, ja siellä oli ihan käsittämättömän ihana sininen kuviollinen tapetti, ja näytesisustukseen kuului vielä sellaiset vähän kuin sellaiset helmiverhot, mutta ne olivat tavallaan sellaisia pieniä peilinpalasia. Ne näyttivät tosi hyvältä yhdessä. Mutta sitten, ylläripylläri, juuri tämä sininen tapetti on poistettu myynnistä n. kuukausi sitten, ja sisustajat ovat lähiaikoina tulossa sisustamaan näytehuoneet uudelleen. Siis mitä tahansa värejä löytyi samalla kuviolla, mutta JUURI tämä ihana sininen oli lopussa. :( Ostimme kuitenkin sellaiset verhot.
    Niin ja eräästä toisesta kaupasta ostimme mustan hyllyn :> Se on aikas hieno. Kävimme kuitenkin varmaan viidessä kaupassa ja shoppailumme kestivät 2 1/2 tuntia. Läääh.

Kohta menen kai vetämään naamaani pepperonipizzaa :9

En nyt keksi enempiä aiheita, joten joudutte lukemaan juttuja ainoastaan huoneestani :DD